CAT | ESP

Nota Legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

RB Instal.lacions
C/ F. Torrescassana,10
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon 972 34 60 05
Email info@rbinstalacions.com

Propiedad Intelectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web http://www.rbinslacions.com estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de RB Instal.lacions.

RB Instal.lacions vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal RB Instal.lacions informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

En tot moment, l'usuari podrà exercí el dret d'accés, rectificació o cancel•lació de les seves dades i oposar-se al seu tractament.

Responsabilitats

RB Instal.lacions es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

RB Instal.lacions no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

RB Instal.lacions es compromet a no publicar publicitat enganyosa.